top of page
Профессиональные брови

Vipper og bryn

Farging av vipper og bryn gjør mye for ett ansikt, det kan virke oppløftende og rammer inn ansiktet bedre.

Vi har mange forskjellige øyenbryns- og vippebehandlinger for å gjøre ansiktet ditt mer uttrykksfullt. Vi tilbyr skreddersydde tjenester som vil gi deg definerte, velpleide og vakre øyne. Våre erfarne estetikere er dedikerte til å hjelpe deg med å oppnå ønsket utseende for dine vipper og bryn.

Farging av vipper og bryn
 

Gi dine vipper og bryn et løft ved å farge dem i en nyanse som passer perfekt til din naturlige hårfarge og hudtone. Vår fargingsteknikk er trygg og skånsom, og gir tydeligere og mer definerte vipper og bryn. Vi tilbyr et utvalg av farger for å imøtekomme dine preferanser og behov.

Vippeløft


Ønsker du lengre og mer buede vipper uten bruk av vippeextensions? Vårt vippeløft er den ideelle løsningen. Ved å bruke spesielle produkter og teknikker løfter vi dine naturlige vipper fra roten, noe som skaper en illusjon av lengre og mer åpne øyne. Vippeløftet varer i flere uker og gir deg et naturlig forbedret utseende.

 

Forming av bryn

 

Brynene spiller en viktig rolle i ansiktets harmoni og uttrykk. Våre bryneksperter vil hjelpe deg med å finne den perfekte formen og tykkelsen for dine bryn. Vi bruker forskjellige metoder som voksing, threading eller pinsett for å forme brynene i henhold til dine preferanser og ansiktets konturer. Resultatet er veldefinerte, symmetriske og vakre bryn.

Farging av vipper
395,- kr
Farging av vipper og bryn
600,- kr
Farging av vipper og bryn
700,- kr
Permanent vippeløft med brynstyling
1 600,- kr
Lunch & glow behandling
1 250,- kr
Brynslaminering
1 000,- kr
Brynslaminering med farging av vipper
1 200,- kr
Farging av bryn
395,- kr
Brynstyling inkl. farge
550,- kr
Permanent vippeløft LVL
1 250,- kr
Form av bryn/voks
400,- kr
Herreforming
400,- kr
Brynslaminering/Brow Lift
1 700,- kr

samt forming av bryn inkl voks overleppe

Med med vippeløft inkl farge

Kombiner behandlinger og spar

Bestiller du flere behandlinger hos oss, kan du få rabatt på en av den. For flere tilbud gå til Kombinasjonsbehandlinger.

Hva kunder sier

Брови Формовочные инструменты
270516871_10159519287935926_629020905423051053_n.jpg
Beste servicen i hele byen! Kommer alltid ut herfra med perfekte bryn og voksing. Natalia er nøye og behagelig! Kommer alltid til å gå hit! ANBEFALES!
bottom of page