top of page
shutterstock_1701825688.jpg

Vipper Trondheim

Ønsker du mer definerte vipper? Vi tilbyr både farging og forming av vipper i Trondheim. Vi kan tilby et bredt utvalg av farger slik at du kan finne den som passer til dine ønsker aller best.

 

Se våre behandlingsalternativer her

 

Ved behandling av vipper kan du enten velge å utføre forming uten farge eller med. Forming av vippene løfter vippene fra roten og gir dem en flott buet form.

Slik foregår behandling av vipper

Under behandlingen vil først vippene bli renset for sminke og smuss. Videre benyttes et fettløselig middel før det legges en primer. Neste steg er å feste vippene til en vippeplate som gir vippene den buede effekten. Når vippene er festet til platen påføres et permanent middel som sørger for å rekonstruere formen på vippene. Når middelet har fått sitte en stund blir det fjernet, og avhengig om vippene skal farges eller ikke vil det her bli lagt på farge. Avslutningsvis fjernes fargemiddelet og vippeplaten, og resultatet er klart.

Etter vippebehandling

Etter behandling av vipper vil resultatet gradvis avta etter 4-6 uker. For at vippene skal holde seg best mulig er det viktig at du er forsiktig med vippene de første 24 timene Prøv å unngå at vippene kommer i kontakt med vann og unngå sminke. Etter 24 timer kan du behandle dem som normalt. Du kan også benytte en vippebørste for å hjelpe til å holde fasongen. 

 

For et varig resultat vil det være nødvendig med et intervall på 5-8 uker mellom hver behandling. 

 

Fordeler med forming og farging av vipper:

 

  • Ferdig stelt når du står opp 

  • Slipper å bruke sminke, med mindre du ønsker det 

  • Mer definerte og fyldigere vipper

  • Våkent blikk 

  • Passer fint for de som er sensitive for sminke

  • Flott til en aktiv hverdag 

  • Fargen renner ikke 

 

Vær nøye med å benytte en profesjonell salong når du skal utføre behandling på vippene. Benyttes det usertifiserte produkter risikerer du å ta skade av behandlingen, samt at det ikke utføres under trygge tilstander. 

 

På Natalias hudpleie har jeg lang erfaring med vippebehandlinger og det benyttes kun produkter av høyeste kvalitet. Gode og faste rutiner sikrer også deg som kunde en trygg og skånsom behandling. 

Hvor lang tid tar det å behandle vippene? 

Behandlingen tar rundt en time og gir umiddelbart en merkbart effekt med illusjonen av større øyne, lengre vipper og et mer våkent blikk! 

 

Her benyttes alltid allergivennlige produkter, men i sjeldne tilfeller kan det oppstå reaksjoner på fargen som benyttes. Dersom du mistenker at du kan være allergisk mot vippefargen er det viktig at du utfører allergitest før du gjennomfører behandlingen. Gi beskjed om du er usikker på allergier. 

 

Jeg hjelper deg å oppnå ønsket resultat for dine vipper! Bestill en behandling for dine vipper hos meg i Trondheim i dag! 

 

Eksisterende side: https://www.nataliashudpleie.no/harfjerning 

Hårfjerning Trondheim 

 

Hårfjerning

Silkemyke legger, hårfrie armhuler og nuppefri bikinilinje – det ser alltid så velstelt ut! Voks er skånsomt og effektivtfor fjerning av hår samtidig som det passerfor alle hudtyper. Våre erfarne estetikere og sertifiserte laserterapeuter står klare til å hjelpe deg med å fjerne uønsket hår.

 

Holder du til i Trondheim og ønsker å fjerne hår fra kroppen? ​Vi tilbyr en rekke behandlingsalternativer for å møte dine individuelle behov.

Hårfjerning med voks 

Våre erfarne estetikere er dedikerte til å gi deg den beste voksingopplevelsen. Vi bruker høykvalitets voksprodukter og presisjonsteknikker for å sikre at håret fjernes fra roten, etterlater huden glatt og hårfri i lengre perioder.

 

​Vår voksingstjeneste er ikke bare effektiv, men også skånsom mot huden. Vi sørger for å bruke produkter som er skånsomme og beroligende, og vi tar vare på huden din før og etter behandlingen for å minimere irritasjon og rødhet.

Hvor ønsker du å utføre hårfjerning? 

Vi tilbyr voksing for forskjellige områder av kroppen, inkludert ben, armer, rygg, bryst, mage, bikinilinje og ansikt. Vårt team er trent til å tilpasse behandlingen etter dine preferanser og behov. Vi tar hensyn til sensitivitet og hudtype for å sikre at du oppnår best mulig resultat uten unødig ubehag.

Hjelper deg å bli kvitt uønsket hår

Uansett om du er ny på voksing eller en erfaren bruker, vil våre profesjonelle estetikere sikre at du føler deg komfortabel og ivaretatt gjennom hele prosessen. Vi vil svare på eventuelle spørsmål du måtte ha og gi deg råd om etterbehandling og vedlikehold av hårfri hud.

 

​Uansett hvilken hårfjerningsmetode du foretrekker, er vi her for å hjelpe deg med å oppnå glatt og hårfri hud. Besøk Natalias Hårfjerning i dag, og la våre eksperter ta seg av dine hårfjerningsbehov med profesjonalitet og omsorg. 

 

Befinner du deg i Trondheim er det bare å bestille en time for hårfjerning hos Natalias Hudpleie!

Retinol peel
Microneedling
Hydrafacial
Jessner
Konsultasjon
350,- kr

Gratis ved å kjøpe 3 produkter

Retinol peel
1 250,- kr

Behandlingen har en avskallende (eksfolierende) effekt på huden og gir i tillegg følgende effekter: reduserer linjer og rynker i huden reduserer kviser (akne) reduserer porer i huden gjør huden strammere og mer elastisk gir huden mer glød Dette er en form for kjemisk peel som påføres i klinikken og vaskes av hjemme. Etter behandlingen med Retinol Peel vanligvis vil man oppleve 2-4 dager med synlig avskalling av det ytterste døde hudlaget etter behandlingen.

Hydrafacial
1 700,- kr

HydraFacial er det nyeste innen non-laser skin-resurfacing systemer. Den tilbyr en spesialtilpasset behandling slik at alle hudtyper kan oppnå sin optimale tilstand. Dette gjøres ved å forbedre fine linjer, rynker, tilstoppede, og store porer, fet hud, irritert hud, hyperpigmentering og brune flekker. HydraFacial er en medisinsk gradert behandling, og den eneste hydra-dermabrasion behandling som renser, detoxer, eksfolierer, trekker ut og fukter – alt på en gang. Ved å benytte Vortex-Fusion teknologi, er en HydraFacial behandling både en fysisk og kjemisk peeling prosess som trekker ut talg og tilstopping, samtidig som den tilfører spesifikke emner for å forbedre utseendet på huden. HydraFacial’s patenterte teknologi, tar non-ablativ ansiktsforyngelse til et helt nytt nivå. Med fire enkle trinn og valgfri tilleggs behandlinger, jobber HydraFacial med å gjenopprette huden til en ungdommelig, sunn tilstand. HydraFacial kan gjøres som klassisk hudbehandling, eller som tilpasset behandling for jevnere hudtone eller anti-age. Spør din behandler om hva som passer din hud. Dyprens + Peel: Få frem et nytt lag av frisk hud med mild peeling og skånsom fjerning av døde hudceller. De 3 trinnene Fjerning + Hydrering: Fjerner urenheter fra porene og hudormer med smertefri vakum-utsug. Tilførsel av fukt med essensielle næringsstoffer som beskytter og gjenoppbygger huden! Tilfør + Beskytt: Tilfører og fyller huden med anitoksidanter og peptiden – beskytter og gir en frisk hud med ny glød! HydraFacial behandlingen kan hjelpe deg med de fleste hudpleiebehov: Fine linjer + rynker Elastisitet + fasthet Solskader Jevn hudtone/ farge Brune flekker Tilstoppede porer + fet/ akneutsatt hud Med anti age booster + 200 kr

PRXT33 PEEL Antiage peel uten nedetid
2 000,- kr

Hva er PRX-T33? Sammensetingen består av to hovedingredienser, TCA-syre og en liten dose hydrogenperoksid. Behandlingen har som formål å beskytte det øverste hudlaget, samtidig som at du får stimulert og gjenopplivet hudvevet i de dypere hudlagene. Hydrogenperoksid 3%, som er et antiseptisk middel som renser huden for urenheter og metter overhuden med oksygen, forbedrer følsomheten til reseptorene i huden. Kojicsyre – En syre som reduserer produksjonen av melanin, eliminerer hyperpigmentering og har en smertestillende effekt. Trikloreddiksyre 33% – Et betennelsesdempende ingrediens som renser porene, ødelegger sykdomsfremkallende bakterier og stimulerer veksten av fibroblaster som igjen øker hudens elastisitet. Hvem passer behandlingen for? En behandling med PRX-T33 passer godt for deg som ønsker en hudforyngende behandling uten nåler. PRX-T33 Peeling kan brukes til å behandle både ansikt og kropp. Behandlingen passer bra for deg som opplever problemer med: Tørr hud Pigmenteringer og solskader Strekkmerker Arr Linjer og overfladiske rynker Ujevn hudtone Sprengte blodkar Kombinasjonbehandling med Dermapen gir raskere og enda bedre resultater! Hvor mange behandlinger kreves med PRX-T33? Pigmentering (Melasma): 1 behandling hver 20 dag til ønsket resultat er oppnådd Hudforbedring og redusering av linjer: 1 behandling hver 7 til hver 14 dag. 3 til 5 ganger (anbefales i kombinasjon med Dermapen) Solskadet hud: 1 behandling hver 7 til hver 14 dag. 2 til 5 ganger Sprengte blodkar: 1 behandling hver 7 til hver 14 dag. 10 ganger Aknearr: 1 behandling hver 7 til hver 14 dag. 5 til 6 ganger (anbefales i kombinasjon med Dermapen) Hvilke resultater kan jeg forvente? Jevnere hudtone Reduksjon av linjer Forbedret hudstruktur Forbedring Solskadet hud Redusering av pigmentering/ melasma Kombinasjonbehandling med Dermapen gir raskere og enda bedre resultater

Mediderma Salipeel Lic
1 250,- kr

En kjemisk peeling som behandler akne og har mange gode egenskaper: Komedolytisk og keratolytisk effekt. Talgregulerende. Beroligende og antiseptisk. Kontrollerer bakterier. 1. Vi Renser huden med Sensyse Liposomal Cleanser og beskyter sensitive områder. 2.Påføres 1-2 lag Salipeel Lic og masseres inn. En hvit film vil dannes på huden. 3. Når peelingen er helt tørket, påføres Retises Nanopeel 1% gel. 4. La virke i 8 timer og be deretter kunden om å vaske ansiktet.

BioRePeelCl3 med Dermapen
2 500,- kr

Dermapen – En avansert form for microneedling. Kombinasjonbehandling med Dermapen og PRX gir raskere og enda bedre resultater Hva er Dermapen?​​Dermapen er en automatisert microneedling behandling, en prosedyre som stimulerer huden til å regenerere og reparere seg selv, og som dermed danner en yngre, friskere og glattere hud. Et effektivt behandlingstilbud til alle hudtyper med kliniskt beviste resultater på rynker, fine linjer, arr, strekkmerker, keloider, nupper med oppstrammende effekt på huden. En behandling med mange bruksområder: Oppstramming av huden Generell hudforbedring Pigmenteringer Arr fra akne, kirurgi eller traume Fine linjer, også rundt øyne og munn Forminsker store porer Jevner og myker opp strekkmerker Fjerne Milier (hvite nupper) Ny, glødende hudoverflate Hvordan foregår behandlingen? Dermapen penetrerer huden ca 90 ganger per sekund, og har en justerbar nåldybde fra 0,25 mm til 2,5 mm, avhengig av området som skal behandles. Behandlingen kombineres med aktive hudpleieprodukter som tilpasses etter din hudtype. Nålene skaper mikrokanaler ned i huden som hjelper de aktive virkestoffene å trenge ned i hudlagene som iverksetter regenereringsprosessen. De aktive virkestoffene som brukes i en behandling med Dermapen, er produkter med ingredienser som består av høyt- konsentrat og kvalitet. Naturlige virkestoffer som lavmolekylær hyaluronsyre og vitaminer som til sammen aktiverer hudens egne celler som stimulerer kollagenproduksjonen. Hvilke resultater kan jeg forvente? Effekten skjer gradvis etter hver behandling. Etter avsluttet kur vil du se merkbart forbedret hudstruktur. Etter behandling vil du bli varm og lett til medium rød (solbrent rød) i huden. Dette vil roe seg i løpet av det første døgn, og du kan bruke make-up etter et døgn. Du kan flasse, og bli sår o.l. Du bør bruke solfaktor med høy SPF samt unngå å utsette huden for direkte soleksponering første uken etter behandlingen. Hvor mange behandlinger er anbefalt? Antall behandlinger som er anbefalt for å oppnå optimalt resultat varierer, og kommer an på hvilke indikasjoner man ønsker å forbedre. På generell basis er det anbefalt med 3 til 5 behandlinger for best resultat. Behandlingen kan gjentas hver 4-6 uke. Kontraindikasjoner Dermapen er ikke anbefalt til personer med: Aktiv akne eller betennelse i huden – Book en konsultasjon hos oss for å få hjelp med din akne Eksem/ herpessår Rosacea/dermatitis (Ta kontakt med oss for å få hjelp med din akne) Gravide/ammende

Ansiktsbehandling m/ultralyd
900,- kr

Ultralydsbehandling er en effektiv og skånsom dyp rengjøring og peeling av huden, som samtidig aktiverer hudens funksjoner.

1 600,- kr

Microneedling er kollagen induksjons terapi også kalt “KIT”. Metoden består av en kollagenoppbyggende prosess stimulert ved å stikke tusenvis av små hull i huden. Underhuden reagerer på den ved å skape nye kollagene vev i en prosess som tar 5-6 uker. Hvordan foregår behandlingen? Dermapenmaskinen har et sterilt nålehode som inneholder flere nåler som penetrerer huden. Lengden på nålene kan justeres fra 0,25mm-1,5 mm. Det vil bli påført et serum på huden underveis og når selve behandlingen er ferdig får du på en beroligende maske som ligger på i 15 minutter. Deretter smøres ansiktet med en beroligende krem. Behandlingsområder: Akne arr Strekkmerker Oppstramming av huden, hudforbedring Pigmenteringer Fine linjer, også rundt øyne og munn Forminsker store porer Bedring av kirurgiske og traumatiske arr Hvor mange behandlinger må man ha? Du vil allerede etter den første behandlingen kunne se en effekt, men den maksimale effekten vil ikke være til stede før etter 3-5 behandlinger. Ikke alle vil være i stand til å fjerne arr helt, men du vil minimere synligheten betraktelig. Hvem skal ikke behandles? Pasienter med aktiv akne, betennelse i huden, eksem, rosacea, gravide og ammende. Bivirkninger: Det er helt normalt å bli rød i ansiktet i noen dager. Noen vil også oppleve en mild flassing. Du bør bruke høy solfaktor og unngå sterk sol i et par uker etter behandling.

Hydrafacial Glow and Lift
1 750,- kr

Glow and Lift behandlingen inkluderer Meso.peel kombinert med Mesohyal Mesoterapi, etterfulgt av Antiaging Flash Ampoules og Post-Peel Crystal Fiber Mask En unik injeksjonsteknikk og to spesifikke produkter fra Mesohyal Mesoterapi gir et naturlig løft, samt en langvarig glød, i kombinasjon med meso.peel Kombinasjonsbehandlingen er utviklet for å passe alle hudtyper

Mesopeel Modified Jessner
1 250,- kr

Peeling for behandling av mørke pigmentflekker, ujevn hudtone og aldring. Kombinerte peelinger er eksklusive peelinger med en nøyaktig kombinasjon av kjemiske peelinger. Den synergistiske kombinasjonen av stoffer gjør det mulig å behandle de mest spesifikke og vanligste estetiske hudtilstandene/hudlidelsene/hudsykdommene (hyperpigmentering, akne, aldring osv.) ved å maksimere egenskapene til hvert stoff for å gi et fullt resultat. Salisylsyre 14% Betahydroksysyre (BHA) med en sterk keratolytisk og komedolytisk effekt. Den har anti-inflammatoriske, antimikrobielle, astringerende og antialdrende egenskaper. Aktive ingredienser: Melkesyre 14% Keratolytisk alfahydroksysyre (AHA) som stimulerer tykning av epidermis og dermis. Den øker konsentrasjonen av hyaluronsyre i den ekstracellulære matrisen, gjør huden fastere og tilfører fuktighet til huden. Sitronsyre 8% Alfahydroksysyre (AHA) med antioksidanter, eksfolierende og antialdrende egenskaper. Indikasjoner: Grad I and II hudaldring Mild til moderat fotoaldring Fine linjer og overfladiske rynker Tap av fasthet i huden Utvidede porer Gusten og sliten hud Pigmenterte lesjoner Solflekker Ujevn hudtone Akne Egnet for hud som er utsatt for kviser/urenheter som en konsekvens av overgangsalderen og hormonelle forandringer.

Lifting Peel
1 300,- kr

Lifting Peel Lactic acid 10%, DMAE 3% Indikert for å gi hydrering og forynge huden /anti-age. Antioksidant egenskaper, gir en utmerket lifting effekt Behandling for ansikt og kropp som forbedrer elastisitet eller tegn på aldring. Hovedingredienser: - melkesyre som har fuktighetsgivende og fornyende egenskaper, Øker væskeretensjon i huden, noe som gir en mer fleksibel hud. - DMAE som øker hudens overfladiske fasthet. Stimulerer muskelaktivitet som gir en løfteeffekt. Øker også hudens elastisitet og reduserer rynker. - hveteprotein som gir en umiddelbar utjevnende effekt,

Pink Shooter Mesoterapy inkl ELEMENTRE 30% GLYCOLIC, LACTIC & SALICYLIC ACIDS
2 700,- kr

Pink-Aging er en dermatologisk løsning som består av 56 komponenter som bidrar til å forbedre revitaliseringen av fibroblastceller, som er de grunnleggende strukturelle rammene til vev. Behandle: fine linjer, nakke, huler, pannelinjer, tinninger, nasolabiale folder (smilelinjer) Leppestiftlinjer, Marionettlinjer. Ingredienser: 14 peptidkompleks, glutation, natrium-DNA PDRN, 17 aminosyrer, hyaluronsyre, 10 vitaminkompleks. - Pink-Ageing inneholder glutation (antioksidant) som reduserer frie radikaler og lysner opp huden. - 3 forskjellige enzymer som bidrar til syntesen av glutation i huden. - 10 typer vitamin B-kompleks som forbedrer stoffskiftet. - Vekstfaktorer som raskt gjenoppretter hudens fornyelsesprosess. - 6 typer peptider som revitaliserer fibroblastceller som bygger opp hudens struktur. - Nevropeptidkompleks som er en vekstfaktor som revitaliserer celler, blodårer og forbedrer tilheling. - Aminosyrer som forbedrer hudens fuktighetsbalanse. - Hyaluronsyre som fukter huden i dybden. - Koenzym Q10 som bidrar til å produsere ATP. Det anbefales å utføre Pink Shooter sammen med en kur. Først 3 behandlinger med 1-2 ukers mellomrom, deretter 2 behandlinger med 1 måneds mellomrom. Etter det kan du gjøre en "touch-up" behandling etter 3-6 måneder for å opprettholde resultatet. Inkludert En profesjonell kjemisk peeling som effektivt stimulerer og eksfolierer huden, reduserer overflødig talg og gamle hudceller. Reduserer også rødhet og hevelse i huden og forbedrer helingsprosessen etter for eksempel et akneutbrudd. 

PRX33
Lifting peel
Mediderma
Pink shooter
BioRePeelCl3 med Dermapen

Kombiner behandlinger og spar

Bestiller du flere behandlinger hos oss, kan du få rabatt på en av den. For flere tilbud gå til Kombinasjonsbehandlinger.

Hva kunder sier

Крем для косметических средств
306469082_5629369247083513_8234574013989971059_n.jpg

Dette er den beste klinikken, og alle får den beste behandlingen for hud og kropp.

bottom of page