top of page
Hårfjerning, voksing

Hårfjerning

Silkemyke legger, hårfrie armhuler og nuppefri bikinilinje – det ser alltid så velstelt ut! Voks er skånsomt og effektivtfor fjerning av hår samtidig som det passerfor alle hudtyper. Våre erfarne estetikere og sertifiserte laserterapeuter står klare til å hjelpe deg med å fjerne uønsket hår. Vi tilbyr en rekke behandlingsalternativer for å møte dine individuelle behov.

Våre erfarne estetikere er dedikerte til å gi deg den beste voksingopplevelsen. Vi bruker høykvalitets voksprodukter og presisjonsteknikker for å sikre at håret fjernes fra roten, etterlater huden glatt og hårfri i lengre perioder.

Vi tilbyr voksing for forskjellige områder av kroppen, inkludert ben, armer, rygg, bryst, mage, bikinilinje og ansikt. Vårt team er trent til å tilpasse behandlingen etter dine preferanser og behov. Vi tar hensyn til sensitivitet og hudtype for å sikre at du oppnår best mulig resultat uten unødig ubehag.

Vår voksingstjeneste er ikke bare effektiv, men også skånsom mot huden. Vi sørger for å bruke produkter som er skånsomme og beroligende, og vi tar vare på huden din før og etter behandlingen for å minimere irritasjon og rødhet.

Uansett om du er ny på voksing eller en erfaren bruker, vil våre profesjonelle estetikere sikre at du føler deg komfortabel og ivaretatt gjennom hele prosessen. Vi vil svare på eventuelle spørsmål du måtte ha og gi deg råd om etterbehandling og vedlikehold av hårfri hud.

Uansett hvilken hårfjerningsmetode du foretrekker, er vi her for å hjelpe deg med å oppnå glatt og hårfri hud. Besøk Natalias Hårfjerning i dag, og la våre eksperter ta seg av dine hårfjerningsbehov med profesjonalitet og omsorg.

Voksing av ben
750,- kr
Voksing av bikinilinje
400,- kr
Voksing av overleppen eller hake eller nese
200,- kr
Voksing av armer
500,- kr
Voksing av armhuler
400,- kr
Brasiliansk voksing
650,- kr
Brasiliansk/Manzilian (mann)
860,- kr
Voksing av lår eller legger
460,- kr
Vokspakke (bikinilinje+armhuler+
helle ben)
950,- kr
Voksing hake og overleppe
350,- kr
Vokspakke (brasiliansk+armhuler+helle ben)
1 300,- kr
Voksing av rygg
650,- kr
Voksing av ansikt
500,- kr

Med med vippeløft inkl farge

Kombiner behandlinger og spar

Bestiller du flere behandlinger hos oss, kan du få rabatt på en av den. For flere tilbud gå til Kombinasjonsbehandlinger.

Hva kunder sier

Brasiliansk voksing, voksing
129054961_10164692872045714_4499419561077938038_n.jpg
Veldig fornøyd med timen min. Massasje, voksing og bryn. 
bottom of page