top of page
Pedikyr, Fotpleie

Fotpleie

Vi tilbyr profesjonell pedikyr med desinfeksjon og sterilisering av instrumenter.

Velkommen til Natalias Fotpleie, ditt beste valg for profesjonell fotpleie og pedikyr. Vi tilbyr skreddersydde behandlinger som vil gi deg velpleide føtter og et friskt utseende.

 

Vårt erfarne team av pedikyrt terapeuter tar seg av føttene dine med omsorg og ekspertise. Vi utfører grundig rengjøring, filing og fjerning av hard hud. Neglene dine blir også tatt hånd om, med klipping, forming og behandling.

Unn deg selv en luksuriøs pedikyrbehandling for å gi føttene dine ekstra pleie og oppmerksomhet. Velg mellom klassisk pedikyr eller spa-pedikyr, som inkluderer bløtlegging, eksfoliering, neglepleie, massasje og påføring av neglelakk. Dette er den perfekte måten å skjemme bort deg selv og gi føttene dine den oppmerksomheten de fortjener.

 

Unn deg selv en luksuriøs pedikyrbehandling for å gi føttene dine ekstra pleie. Velg mellom klassisk pedikyr eller spa-pedikyr, som inkluderer bløtlegging, eksfoliering, neglepleie, massasje og påføring av neglelakk. Det er den perfekte måten å skjemme bort deg selv og gi føttene dine den oppmerksomheten de fortjener.

Pedikyr
800,- kr
Parafinbad for nender
250,- kr
Pedikyr med gellak
1 300,- kr

Mykjørende farafinbad for hender med glykolsyre
penslingen

Fil/pussing av negler, rensing av neglebånd,
fjerning av hard hud, gellakk

Fil/pussing av negler, rensing av neglebånd,
fjerning av hard hud,massasje

Kombiner behandlinger og spar

Bestiller du flere behandlinger hos oss, kan du få rabatt på en av den. For flere tilbud gå til Kombinasjonsbehandlinger.

Hva kunder sier

Parafinbad for nender, pedikyr
42992018_10156638732081445_233591545968721920_n.jpg
Meget fornøyd :). Garantert kommer tilbake! Anbefales!
bottom of page