top of page
shutterstock_288275327.jpg

Ansiktsbehandling Trondheim

Holder du til i Trondheim og ønsker å utføre ansiktsbehandling? På Natalias hudpleie kan du få flere ansiktsbehandlinger for ulike problemområder. Her møter du en erfaren hudpleier og estetiker.

Tilgjengelige ansiktsbehandlinger

I dag finnes det mange forskjellige ansiktsbehandlinger å velge mellom. Du har både dype og mindre invasive. Hvilken som er best egnet for deg vil være helt avhengig av din hudtype, problematikk, forventninger og eventuell sykehistorie. Om du er usikker på hvilken behandling som vil kunne gi deg de beste resultatene, er du hjertelig velkommen til å booke en konsultasjon! Natalias hudpleie er ekspert på ansiktsbehandlinger, og hjelper deg å finne den som er best egnet for deg. 

 

Klinikken kan tilby et vidt spekter av ansiktsbehandlinger i Trondheim: 

 

 • Ansiktsbehandling med ultralyd: Skånsom rens og peel av huden. 

 • Retinol Peel: Eksfolierende effekt. Peelen påføres på klinikken og renses av hjemme. Bidrar til reduserte linjer og rynker, mindre porer, strammere hud, glød og mindre akne. 

 • Microneedling: Benytter mikronåler som stimulerer til ny kollagenproduksjon. Benyttes for å redusere akne og strekkmerker, gi huden en oppstramming, generell hudforbedring, pigmenter, fine linjer, reduksjon av store porer, forbedring av større arr 

 • Hydrafacial: Hydra-dermabrasion som renser, eksfolierer, detoxer og fukter. Behandlingen er både fysisk og kjemisk og bidrar til å gi huden en sunn tilstand. Hydrafacial kan skreddersys for ulike problemområder som fet hud, akne, brune flekker, hyperpigmentering og anti-aging. 

 • Hydrafacial Glow and lift: Behandlingen kombinerer en mesopeel og mesohyal mesoterapi. Behandlingen fortsetter deretter med Antiaging Flash Ampoules og Post-Peel Crystal Fiber Mask. Resultatet er et naturlig løft og en stårlende glød til huden. 

 • PRXT33: Består av TCA-syre og hydrogenperoksid. Beskytter det øverste hudlaget og stimulerer hudvevet i de dypere hudlagene. Dette er en hudforyngende behandling uten nåler. Hjelper mot tørr hud, pigmentering, solskader, strekkmerker, overfladiske rynker, ujevn hudtone og sprengte blodkar. 

 • Mesopeel Modified Jessner: Kombinasjon av kjemiske peelinger. Behandlingen maksimerer egenskapene til hver enkelt ingrediens. God behandling for typiske hudproblemer, inkludert fine linjer og overfladiske rynker, matt og gusten hud, solflekker, pigmentering, ujevn hudtone. I tillegg har behandlingen en god effekt på urenheter som kommer som følge av overgangsalderen og hormonelle forandringer. 

 • Mediderma Salipeel Lic: Denne behandlingen er talgregulerende og antiseptisk. God effekt på akne. 

 • Lifting peel: Baserer seg på melkesyre og DMAE som gir både fukt og en oppstramming til huden. Behandlingen passer ypperlig for dem som ønsker å forbedre hudens elastisitet og redusere tegn på aldring. 

 • BioRePeelCl3 med Dermapen: Dermapen er en avansert form for microneedling som bidrar til økt kollagenproduksjon. Ved hjelp av mikronåler som skaper mikrokanaler i hudlaget, kommer de aktive virkestoffene enda bedre til og kan trenge dypere ned i hudlaget. Behandlingen bidrar til regenerering og reparasjon av huden og vil kunne ha en effekt på rynker og fine linjer, arr, strekkmerker, pigmentering, samt tilføre en ny glød til huden.

 • Pink Shooter Mesoterapy inkl ELEMENTRE 30% GLYCOLIC, LACTIC & SALICYLIC ACIDS: Denne behandlingen består av 56 elementer og bidrar til revitalisering av fibroblastceller. Dette er de grunnleggende strukturelle rammene for vevet i huden. Ved å forbedre disse vil du også kunne se en effekt på fine linjer, pannelinjer, nasolabiale folder, marionettlinjer og nakken.

 

Hvor ofte bør du gjennomføre en ansiktsbehandling

Generelt sett kan det gi god effekt å utføre en ansiktsbehandling fire ganger i året. Det vil også være viktig med gode rutiner for hudpleie mellom behandlingene. Hvor mange ganger du må komme inn for ny behandling vil derimot variere mellom behandlinger og dine forventninger til resultatet. Under en konsultasjon vil du ha muligheten til å sette opp en skreddersydd behandlingsplan sammen med hudpleier. 

Hvor lenge varer en ansiktsbehandling? 

 

Varigheten av en ansiktsbehandling varierer gjerne mellom 25-90 minutter. Det kan også bli lagt til ekstra tid for å la ansiktsmasker få virke på slutten av behandlingen. Andre ganger vil tiden være avhengig av hvor dyptgående du ønsker at behandlingen skal være. 

 

De fleste ansiktsbehandlinger vil kreve gjentatte besøk for å kunne få en optimal effekt. Husk at hudfornyelse tar flere dager, og ved behandlinger som dermapen kan det være snakk om flere uker før du ser effekt av behandlingen. 

 

Mange ansiktsbehandlinger er også svært behagelige å gjennomføre. Nyt litt avslapning mens vi tar hånd om huden din. 

 

En ansiktsbehandling passer like godt for deg med spesifikke problemområder som for deg som ønsker en generell hudfornyelse! Sett opp en time for ansiktsbehandling i Trondheim hos Natalias Hudpleie i dag!

Retinol peel
Microneedling
Hydrafacial
Jessner
Konsultasjon
350,- kr

Gratis ved å kjøpe 3 produkter

Retinol peel
1 250,- kr

Behandlingen har en avskallende (eksfolierende) effekt på huden og gir i tillegg følgende effekter: reduserer linjer og rynker i huden reduserer kviser (akne) reduserer porer i huden gjør huden strammere og mer elastisk gir huden mer glød Dette er en form for kjemisk peel som påføres i klinikken og vaskes av hjemme. Etter behandlingen med Retinol Peel vanligvis vil man oppleve 2-4 dager med synlig avskalling av det ytterste døde hudlaget etter behandlingen.

Hydrafacial
1 700,- kr

HydraFacial er det nyeste innen non-laser skin-resurfacing systemer. Den tilbyr en spesialtilpasset behandling slik at alle hudtyper kan oppnå sin optimale tilstand. Dette gjøres ved å forbedre fine linjer, rynker, tilstoppede, og store porer, fet hud, irritert hud, hyperpigmentering og brune flekker. HydraFacial er en medisinsk gradert behandling, og den eneste hydra-dermabrasion behandling som renser, detoxer, eksfolierer, trekker ut og fukter – alt på en gang. Ved å benytte Vortex-Fusion teknologi, er en HydraFacial behandling både en fysisk og kjemisk peeling prosess som trekker ut talg og tilstopping, samtidig som den tilfører spesifikke emner for å forbedre utseendet på huden. HydraFacial’s patenterte teknologi, tar non-ablativ ansiktsforyngelse til et helt nytt nivå. Med fire enkle trinn og valgfri tilleggs behandlinger, jobber HydraFacial med å gjenopprette huden til en ungdommelig, sunn tilstand. HydraFacial kan gjøres som klassisk hudbehandling, eller som tilpasset behandling for jevnere hudtone eller anti-age. Spør din behandler om hva som passer din hud. Dyprens + Peel: Få frem et nytt lag av frisk hud med mild peeling og skånsom fjerning av døde hudceller. De 3 trinnene Fjerning + Hydrering: Fjerner urenheter fra porene og hudormer med smertefri vakum-utsug. Tilførsel av fukt med essensielle næringsstoffer som beskytter og gjenoppbygger huden! Tilfør + Beskytt: Tilfører og fyller huden med anitoksidanter og peptiden – beskytter og gir en frisk hud med ny glød! HydraFacial behandlingen kan hjelpe deg med de fleste hudpleiebehov: Fine linjer + rynker Elastisitet + fasthet Solskader Jevn hudtone/ farge Brune flekker Tilstoppede porer + fet/ akneutsatt hud Med anti age booster + 200 kr

PRXT33 PEEL Antiage peel uten nedetid
2 000,- kr

Hva er PRX-T33? Sammensetingen består av to hovedingredienser, TCA-syre og en liten dose hydrogenperoksid. Behandlingen har som formål å beskytte det øverste hudlaget, samtidig som at du får stimulert og gjenopplivet hudvevet i de dypere hudlagene. Hydrogenperoksid 3%, som er et antiseptisk middel som renser huden for urenheter og metter overhuden med oksygen, forbedrer følsomheten til reseptorene i huden. Kojicsyre – En syre som reduserer produksjonen av melanin, eliminerer hyperpigmentering og har en smertestillende effekt. Trikloreddiksyre 33% – Et betennelsesdempende ingrediens som renser porene, ødelegger sykdomsfremkallende bakterier og stimulerer veksten av fibroblaster som igjen øker hudens elastisitet. Hvem passer behandlingen for? En behandling med PRX-T33 passer godt for deg som ønsker en hudforyngende behandling uten nåler. PRX-T33 Peeling kan brukes til å behandle både ansikt og kropp. Behandlingen passer bra for deg som opplever problemer med: Tørr hud Pigmenteringer og solskader Strekkmerker Arr Linjer og overfladiske rynker Ujevn hudtone Sprengte blodkar Kombinasjonbehandling med Dermapen gir raskere og enda bedre resultater! Hvor mange behandlinger kreves med PRX-T33? Pigmentering (Melasma): 1 behandling hver 20 dag til ønsket resultat er oppnådd Hudforbedring og redusering av linjer: 1 behandling hver 7 til hver 14 dag. 3 til 5 ganger (anbefales i kombinasjon med Dermapen) Solskadet hud: 1 behandling hver 7 til hver 14 dag. 2 til 5 ganger Sprengte blodkar: 1 behandling hver 7 til hver 14 dag. 10 ganger Aknearr: 1 behandling hver 7 til hver 14 dag. 5 til 6 ganger (anbefales i kombinasjon med Dermapen) Hvilke resultater kan jeg forvente? Jevnere hudtone Reduksjon av linjer Forbedret hudstruktur Forbedring Solskadet hud Redusering av pigmentering/ melasma Kombinasjonbehandling med Dermapen gir raskere og enda bedre resultater

Mediderma Salipeel Lic
1 250,- kr

En kjemisk peeling som behandler akne og har mange gode egenskaper: Komedolytisk og keratolytisk effekt. Talgregulerende. Beroligende og antiseptisk. Kontrollerer bakterier. 1. Vi Renser huden med Sensyse Liposomal Cleanser og beskyter sensitive områder. 2.Påføres 1-2 lag Salipeel Lic og masseres inn. En hvit film vil dannes på huden. 3. Når peelingen er helt tørket, påføres Retises Nanopeel 1% gel. 4. La virke i 8 timer og be deretter kunden om å vaske ansiktet.

BioRePeelCl3 med Dermapen
2 500,- kr

Dermapen – En avansert form for microneedling. Kombinasjonbehandling med Dermapen og PRX gir raskere og enda bedre resultater Hva er Dermapen?​​Dermapen er en automatisert microneedling behandling, en prosedyre som stimulerer huden til å regenerere og reparere seg selv, og som dermed danner en yngre, friskere og glattere hud. Et effektivt behandlingstilbud til alle hudtyper med kliniskt beviste resultater på rynker, fine linjer, arr, strekkmerker, keloider, nupper med oppstrammende effekt på huden. En behandling med mange bruksområder: Oppstramming av huden Generell hudforbedring Pigmenteringer Arr fra akne, kirurgi eller traume Fine linjer, også rundt øyne og munn Forminsker store porer Jevner og myker opp strekkmerker Fjerne Milier (hvite nupper) Ny, glødende hudoverflate Hvordan foregår behandlingen? Dermapen penetrerer huden ca 90 ganger per sekund, og har en justerbar nåldybde fra 0,25 mm til 2,5 mm, avhengig av området som skal behandles. Behandlingen kombineres med aktive hudpleieprodukter som tilpasses etter din hudtype. Nålene skaper mikrokanaler ned i huden som hjelper de aktive virkestoffene å trenge ned i hudlagene som iverksetter regenereringsprosessen. De aktive virkestoffene som brukes i en behandling med Dermapen, er produkter med ingredienser som består av høyt- konsentrat og kvalitet. Naturlige virkestoffer som lavmolekylær hyaluronsyre og vitaminer som til sammen aktiverer hudens egne celler som stimulerer kollagenproduksjonen. Hvilke resultater kan jeg forvente? Effekten skjer gradvis etter hver behandling. Etter avsluttet kur vil du se merkbart forbedret hudstruktur. Etter behandling vil du bli varm og lett til medium rød (solbrent rød) i huden. Dette vil roe seg i løpet av det første døgn, og du kan bruke make-up etter et døgn. Du kan flasse, og bli sår o.l. Du bør bruke solfaktor med høy SPF samt unngå å utsette huden for direkte soleksponering første uken etter behandlingen. Hvor mange behandlinger er anbefalt? Antall behandlinger som er anbefalt for å oppnå optimalt resultat varierer, og kommer an på hvilke indikasjoner man ønsker å forbedre. På generell basis er det anbefalt med 3 til 5 behandlinger for best resultat. Behandlingen kan gjentas hver 4-6 uke. Kontraindikasjoner Dermapen er ikke anbefalt til personer med: Aktiv akne eller betennelse i huden – Book en konsultasjon hos oss for å få hjelp med din akne Eksem/ herpessår Rosacea/dermatitis (Ta kontakt med oss for å få hjelp med din akne) Gravide/ammende

Ansiktsbehandling m/ultralyd
900,- kr

Ultralydsbehandling er en effektiv og skånsom dyp rengjøring og peeling av huden, som samtidig aktiverer hudens funksjoner.

1 600,- kr

Microneedling er kollagen induksjons terapi også kalt “KIT”. Metoden består av en kollagenoppbyggende prosess stimulert ved å stikke tusenvis av små hull i huden. Underhuden reagerer på den ved å skape nye kollagene vev i en prosess som tar 5-6 uker. Hvordan foregår behandlingen? Dermapenmaskinen har et sterilt nålehode som inneholder flere nåler som penetrerer huden. Lengden på nålene kan justeres fra 0,25mm-1,5 mm. Det vil bli påført et serum på huden underveis og når selve behandlingen er ferdig får du på en beroligende maske som ligger på i 15 minutter. Deretter smøres ansiktet med en beroligende krem. Behandlingsområder: Akne arr Strekkmerker Oppstramming av huden, hudforbedring Pigmenteringer Fine linjer, også rundt øyne og munn Forminsker store porer Bedring av kirurgiske og traumatiske arr Hvor mange behandlinger må man ha? Du vil allerede etter den første behandlingen kunne se en effekt, men den maksimale effekten vil ikke være til stede før etter 3-5 behandlinger. Ikke alle vil være i stand til å fjerne arr helt, men du vil minimere synligheten betraktelig. Hvem skal ikke behandles? Pasienter med aktiv akne, betennelse i huden, eksem, rosacea, gravide og ammende. Bivirkninger: Det er helt normalt å bli rød i ansiktet i noen dager. Noen vil også oppleve en mild flassing. Du bør bruke høy solfaktor og unngå sterk sol i et par uker etter behandling.

Hydrafacial Glow and Lift
1 750,- kr

Glow and Lift behandlingen inkluderer Meso.peel kombinert med Mesohyal Mesoterapi, etterfulgt av Antiaging Flash Ampoules og Post-Peel Crystal Fiber Mask En unik injeksjonsteknikk og to spesifikke produkter fra Mesohyal Mesoterapi gir et naturlig løft, samt en langvarig glød, i kombinasjon med meso.peel Kombinasjonsbehandlingen er utviklet for å passe alle hudtyper

Mesopeel Modified Jessner
1 250,- kr

Peeling for behandling av mørke pigmentflekker, ujevn hudtone og aldring. Kombinerte peelinger er eksklusive peelinger med en nøyaktig kombinasjon av kjemiske peelinger. Den synergistiske kombinasjonen av stoffer gjør det mulig å behandle de mest spesifikke og vanligste estetiske hudtilstandene/hudlidelsene/hudsykdommene (hyperpigmentering, akne, aldring osv.) ved å maksimere egenskapene til hvert stoff for å gi et fullt resultat. Salisylsyre 14% Betahydroksysyre (BHA) med en sterk keratolytisk og komedolytisk effekt. Den har anti-inflammatoriske, antimikrobielle, astringerende og antialdrende egenskaper. Aktive ingredienser: Melkesyre 14% Keratolytisk alfahydroksysyre (AHA) som stimulerer tykning av epidermis og dermis. Den øker konsentrasjonen av hyaluronsyre i den ekstracellulære matrisen, gjør huden fastere og tilfører fuktighet til huden. Sitronsyre 8% Alfahydroksysyre (AHA) med antioksidanter, eksfolierende og antialdrende egenskaper. Indikasjoner: Grad I and II hudaldring Mild til moderat fotoaldring Fine linjer og overfladiske rynker Tap av fasthet i huden Utvidede porer Gusten og sliten hud Pigmenterte lesjoner Solflekker Ujevn hudtone Akne Egnet for hud som er utsatt for kviser/urenheter som en konsekvens av overgangsalderen og hormonelle forandringer.

Lifting Peel
1 300,- kr

Lifting Peel Lactic acid 10%, DMAE 3% Indikert for å gi hydrering og forynge huden /anti-age. Antioksidant egenskaper, gir en utmerket lifting effekt Behandling for ansikt og kropp som forbedrer elastisitet eller tegn på aldring. Hovedingredienser: - melkesyre som har fuktighetsgivende og fornyende egenskaper, Øker væskeretensjon i huden, noe som gir en mer fleksibel hud. - DMAE som øker hudens overfladiske fasthet. Stimulerer muskelaktivitet som gir en løfteeffekt. Øker også hudens elastisitet og reduserer rynker. - hveteprotein som gir en umiddelbar utjevnende effekt,

Pink Shooter Mesoterapy inkl ELEMENTRE 30% GLYCOLIC, LACTIC & SALICYLIC ACIDS
2 700,- kr

Pink-Aging er en dermatologisk løsning som består av 56 komponenter som bidrar til å forbedre revitaliseringen av fibroblastceller, som er de grunnleggende strukturelle rammene til vev. Behandle: fine linjer, nakke, huler, pannelinjer, tinninger, nasolabiale folder (smilelinjer) Leppestiftlinjer, Marionettlinjer. Ingredienser: 14 peptidkompleks, glutation, natrium-DNA PDRN, 17 aminosyrer, hyaluronsyre, 10 vitaminkompleks. - Pink-Ageing inneholder glutation (antioksidant) som reduserer frie radikaler og lysner opp huden. - 3 forskjellige enzymer som bidrar til syntesen av glutation i huden. - 10 typer vitamin B-kompleks som forbedrer stoffskiftet. - Vekstfaktorer som raskt gjenoppretter hudens fornyelsesprosess. - 6 typer peptider som revitaliserer fibroblastceller som bygger opp hudens struktur. - Nevropeptidkompleks som er en vekstfaktor som revitaliserer celler, blodårer og forbedrer tilheling. - Aminosyrer som forbedrer hudens fuktighetsbalanse. - Hyaluronsyre som fukter huden i dybden. - Koenzym Q10 som bidrar til å produsere ATP. Det anbefales å utføre Pink Shooter sammen med en kur. Først 3 behandlinger med 1-2 ukers mellomrom, deretter 2 behandlinger med 1 måneds mellomrom. Etter det kan du gjøre en "touch-up" behandling etter 3-6 måneder for å opprettholde resultatet. Inkludert En profesjonell kjemisk peeling som effektivt stimulerer og eksfolierer huden, reduserer overflødig talg og gamle hudceller. Reduserer også rødhet og hevelse i huden og forbedrer helingsprosessen etter for eksempel et akneutbrudd. 

PRX33
Lifting peel
Mediderma
Pink shooter
BioRePeelCl3 med Dermapen

Kombiner behandlinger og spar

Bestiller du flere behandlinger hos oss, kan du få rabatt på en av den. For flere tilbud gå til Kombinasjonsbehandlinger.

Hva kunder sier

Крем для косметических средств
306469082_5629369247083513_8234574013989971059_n.jpg

Dette er den beste klinikken, og alle får den beste behandlingen for hud og kropp.

bottom of page